• Haberler
  • Spor
  • Mete Vardar: 'Daha iyi oynayan bir takım göreceğiz'

Mete Vardar: 'Daha iyi oynayan bir takım göreceğiz'

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, alınan kötü sonuçlar sonrası Başkan Hasan Arat'ın futbolcularla konuşma gerçekleştirdiğini belirtti.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 32'nci haftasında karşı karşıya geleceği Samsunspor mücadelesinden önce İstanbulspor ile hazırlık maçı yaptı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan müsabakayı Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Asbaşkan Mete Vardar da takip etti.

 

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Ligde alınan kötü sonuçlar sebebiyle Başkan Hasan Arat’ın tesisleri ziyaret ederek oyuncu grubuyla gerekli görüşmeyi gerçekleştirdiğini belirterek, "Önümüzdeki sezon bambaşka bir Beşiktaş izlemek ve izlettirmek için çalışmalarımızı yapıyoruz. Başkanımız Hasan Arat, futbolcularımızla gerekli görüşmeleri yaptı. Bundan sonra daha iyi bir takım izleyeceğimize inanıyoruz. Hepimizin arzusu Beşiktaş’ın sportif anlamda başarılı olması. 13 Nisan’da Samsunspor ile maçımız var. İnşallah daha iyi oynayan bir takım göreceğiz"dedi.

 

Mete Vardar, Futbolcularının, başkanlarının ve ikinci başkanlarının mesajları aldığını söyleyerek, bundan sonra işlerinin daha ağır olduğunu vurguladı.

 

Vardar, Süper Lig’de gidişatın istenilen düzeyde olmadığını dile getirerek,"Türkiye Kupası bu sezon olmazsa olmaz. Kupayı almak için tüm mücadelemizi vereceğiz" şeklinde konuştu.

Vardar, son olarak Teknik heyet ve futbolcuların da bunun farkında olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme