• Haberler
  • Asayiş
  • Metrobüste uyuşturucu hazırlayan üç kadın gözaltına alındı

Metrobüste uyuşturucu hazırlayan üç kadın gözaltına alındı

İstanbul'da üç kadın, metrobüste uyuşturucu madde hazırladıkları anları kayda alıp sosyal medyada paylaştı. Bunun üzerine harekete geçen narkotik ekipleri üç kadını evlerine düzenlediği operasyonla gözaltına aldı.

Metrobüste uyuşturucu hazırlayan üç kadın gözaltına alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul'da 3 kadın metrobüste uyuşturucu madde hazırladı. Kadınlardan biri  bu anları kayda alıp sosyal medya üzerinden paylaştı. 

Bu görüntülerin ardından İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Görüntülerdeki kadınların Ceren A., Melike D. ve Yaren A. olduğu tespit edilirken, kadınların ev adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında kadınların evleri arandı. Daha sonra 3 şüpheli kadın gözaltına alındı. 

Ceren A. emniyetteki ifadesinin ardından, “Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak” ve “uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandırmaya özendirmek” suçlarından adli işlem yapıldı. İşlemlerinin arından Ceren A. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 

Melike D. ve Yaren A.’ya da “Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak” ile “uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandırmaya özendirmek” suçlarından adli işlem yapıldı. İki kadın çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bakmadan Geçme