MHK'nin başına Sabri Çelik mi geliyor?

Serdar Tatlı'nın istifasının ardından yeni Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı'nın kim olacağı merak ediliyor. Kulislerde Sabri Çelik'in adı geçiyor.

MHK'nin başına Sabri Çelik mi geliyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Serdar Tatlı’nın istifasının ardından yeni Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı’nın kim olacağı merak ediliyor. Kulislerde Sabri Çelik’in adı geçiyor.

Hakem hataları ve atamalar nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde olan Serdar Tatlı mevcut hakemlere ve gözlemcilere SMS göndererek görevinden ayrıldığını açıkladı.

Tatlı, "Değerli hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz; Merkez Hakem Kurulu olarak bugün itibarıyla TFF Yönetim Kurulu'na istifamızı kurul olarak sunmuş bulunmaktayız. Hepinize bundan sonraki hayatınızda sağlık ve başarılar dileriz" dedi.

Bazı kaynakların iddiasına göre, MHK'nin yeni yapısı için şu an aktif hakem olan Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus'nun yönetimi devralma ihtimal ve iddiası bulunuyor.

 

MHK'de yeni başkan kim olacak?

Serdar Tatlı’nın Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı’ndan istifa etmesiyle birlikte gözler hemen yeni başkanın kim olacağına çevrildi. Kararı elbette Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir verecek.

Kulüpler Birliği Vakfı yönetimi dün de TFF’yi ziyaret ederek hakemlere dair yapısal düzenlenlemeler istemişti.

 

Kulisler Sabri Çelik diyor

Kulislerde yeni MHK yönetimi için Sabri Çelik’in adı dolaşıyor. Çelik başkanlığında Muhittin Boşat ve Mustafa Çulcu’nun da yer alacağı bir MHK’nın kurulabileceği konuşuluyor. Çelik'in yanı sıra Muhittin Boşat da başkan adayı olabilir. Söz konusu ekip Şubat-Temmuz 2019 döneminde yaklaşık 140 gün görev yapmıştı.

SPOR SERVİSİ

Bakmadan Geçme