MHP Konya'dan 'Komşum Nasılsın?' Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, 'Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun' temalı esnaf ziyaretleri kapsamında Ereğli esnafıyla bir araya geldi.

MHP Konya'dan 'Komşum Nasılsın?' Ziyaretleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ereğli esnafıyla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, “Türkiye’miz hukuken olmasa da fiilen seçim ortamına girmiştir. Cumhurbaşkanımızın tavzih ve takdirine binaen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılması gündeme gelmiş, sandık tarihi resmi değilse de takriben belli olmuştur. Demokrasi tarihimizin kaderini etkileyecek, ülkemizin önümüzdeki yıllara havi yol haritasını çizecek, Cumhuriyet’in yeni yüzyılını tahkim edecek en kritik seçimlerde büyük Türk milleti iradesini gösterecektir” dedi. 

“Milletimize çifte bahar yaşatacağız”

Karaarslan: “Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi bugün itibariyle Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine 111 gün kalmıştır. MHP “adım adım 2023 stratejisiyle” tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya’mızın 31 ilçesinde de “Adım Adım 2023; Komşum Nasılsın?" temalı ev buluşma toplantıları ve “Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” temalı esnaf ziyaretlerimizde dur durak bilmeden devam etmektedir. Her daim söylediğim gibi MHP ilimizde çalmadık bir tek kapı bırakmayacak tüm hemşerilerimize gidip zilletin kirli planlarını ifşa etmeye devam ederek, Cumhuriyetimizin 100. yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz açısından taşıdığı önemi anlatıyoruz. 14 Mayıs 2023’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri Cumhur İttifakı ve MHP’nin başarısıyla milletimize çifte bahar yaşatacaktır” ifadelerine yer verdi. 

“Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” temalı esnaf ziyaretleri kapsamında esnaflarla bir araya geldiklerini ifade eden Karaarslan sözlerini şu şekilde sürdürdü: Geçen hafta MHP MYK Üyemiz Güzide Çipan, İl Başkan Yardımcılarımız ve Merkez İlçe Başkanlarımızla birlikte Anadolu Sanayi Esnaflarımızı ziyaret ederek Esnaflarımızla hasbihal ettik. Yine gördük ve şahit olduk ki Anadolu Sanayi esnaflarımızda adayını belirlemiş, kararını netleştirmiş.  Yine bu kapsamdaki çalışmalarımız doğrultusunda Ereğli İlçemizde İl Başkan Yardımcımız, Ereğli İlçe Başkanımız Musa Yılmaz ve Yönetim Kurulu ile Esnaf kardeşlerimiz ve Ereğlili hemşerilerimizi ziyaret ederek “Aziz Milletim Sıra Sende” diyerek Cumhur İttifakına ve MHP’ye desteklerini istedik.

Bakmadan Geçme