MHP Konya İl Başkanlığı gazetemizi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, il başkan yardımcıları İsmail Ceylan ve Kemal Dığrak gazetemizi ziyaret etti.

MHP Konya İl Başkanlığı gazetemizi ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, il başkan yardımcıları İsmail Ceylan ve Kemal Dığrak gazetemizi ziyaret etti. Başkan Karaarslan Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor dönemden birlik ve beraberlik içinde geçeceğine inancının tam olduğunu söyledi

Gazetemizi ziyaret eden MHP il başkanı Remzi Karaarslan, il başkan yardımcıları İsmail Ceylan ve Kemal Dığrak’ı Genel Yayın yönetmeni Dursun seyis, idari ve personel müdürü Mustafa Uğurlu ve Sorumlu yazı işleri müdürü Zafer Samancı misafir etti.  Başkan Karaarslan Son günlerde konu olan ayçiçeği yağı meselesinin suni bir gündem olduğunu belirterek ‘Pandemiden bu yana tün dünya ülkelerinde olduğu gibi bizim ülkemizde de bazı sıkıntılar yaşanıyor. Bunların üstesinden ülke olarak birlik ve beraberlik içinde geleceğimize inanıyorum’ ifadelerini kullandı. Sohbet ortamında geçen ve yaklaşık 1 saat süren ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Bakmadan Geçme