MHP Yunak'tan 'Komşum Nasılsın ?' ev ziyaretleri başladı

MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil kendisine eşlik eden başkan yardımcısı Av.Semih Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Genel Merkezi tarafından başlatılan Komşum Nasılsın temalı ev ziyaretleri kapsamında Esentepe mahallesinde vatandaşları ziyaret etti.

MHP Yunak'tan 'Komşum Nasılsın ?' ev ziyaretleri başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyla alakalı açıklama yapan MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil ; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan, ‘Komşum Nasılsın?’ temalı ev ziyaretlerimiz kapsamında Esentepe Mahallesinde vatandaşlarımızın evlerine misafir olduk. Cumhur İttifakının Türkiye'mizin teminatı, huzur ve istikrarının adresi olduğunu kendilerine anlattık. Daha öncede birçok evi ziyareti gerçekleştirmiştik. Gittiğimiz bütün ev ziyaretlerinde vatandaşlarımız bizleri son derece sıcakkanlı karşılayıp ağırlıyor. Amacımız komşuluk ilişkilerinin eskisi gibi güçlendirilmesini sağlamaktır. En büyük bağ sevgi ve saygı bağıdır.

"Komşum Nasılsın?" ziyaretlerimizin sohbet gündeminde, ekonomik sorunlardan iç politikaya, uluslararası ilişkilerden terörle mücadeleye, Cumhur İttifakı’nın başarılarından muhalefetin aziz milletimizle gelmiş olduğu kopuk ve savruk siyaseti gibi hususlar yer almaktadır. Bu bağlamda 2023'e giden yolda hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme