• Haberler
  • Konya
  • Midibüs ve panelvan çarpıştığı kazada, 24 yaralı

Midibüs ve panelvan çarpıştığı kazada, 24 yaralı

Konya'nın Karapınar ilçesinde, bir midibüs ile panelvan aracın çarpışması sonucu 24 kişi yaralandı kaza, Karapınar-Ereğli Karayolu üzerinde Organize Sanayi ışıklarında meydana geldi.

Konya'nın Karapınar ilçesinde, bir midibüs ile panelvan aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası, 24 kişinin yaralanmasına neden oldu. Olay, saat 00.00 sıralarında Karapınar-Ereğli Karayolu üzerindeki Organize Sanayi ışıklarında gerçekleşti. Kazada, Karapınar'dan Ereğli istikametine seyir halinde olan Ö.Ü. yönetimindeki 42 E 2196 plakalı midibüs ile kavşakta M.H.Ö'nün kullandığı 42 L 3232 plakalı panelvan aracı çarpıştı.

Kazada, midibüs içinde bulunan 21 kişi ile panelvan içinde bulunan 3 kişi olmak üzere toplamda 24 kişi yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesine taşınarak tedavi altına alındı. Midibüsün, Eskişehir'den Ereğli'ye bir arkadaş grubu olarak tur düzenlemek üzere gittiği öğrenildi.

Kaza ile ilgili olarak resmi tahkikat başlatıldı.

Bakmadan Geçme