• Haberler
  • Siyaset
  • Millet İttifakı'nın Konya Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Millet İttifakı'nın Konya Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Millet İttifakı partileri de ortak çalışmalarını yürütecekleri Konya seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi.

Millet İttifakı'nın Konya Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ferhuniye Mahallesi, Sultanşah Caddesi üzerinde açılışı gerçekleşen seçim koordinasyon merkezine, Millet İttifakı Konya milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı. CHP, Saadet Partisi, DEVA, Gelecek ve Demokrat Parti’nin ortak çalışmalar yürüteceği Seçim Kordinasyon Merkezi (SKM), seçime 11 gün kala gerçekleştirilecek faaliyetlerde ortak çalışma alanı görevi görecek.

Açılış sonrası önemli açıklamalarda bulunan 1.sıra CHP Konya Milletvekili adayı Barış Bektaş, seçim çalışmalarını yönetecekleri yeni merkezlerinin öncelikle Türkiye’ye ve Konya’ya hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.  

İktidarın, insanlara söyleyeceği hiçbir şey kalmadığını ve elinde kalan tek aparatın ise muhalif insanları düşmanlaştırmak ve terörle suçlamanın olduğunu söyleyen Barış Bektaş, bu noktada böyle bir yanlış anlaşmayı değiştireceklerini ve birleştirmeye, barıştırmaya, daha iyi hizmet etmeye geleceklerinin altını çizdi. Bu seçim koordinasyon merkezinin de buna aracılık edeceğini aktaran Bektaş,‘’Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, zenginleştiğimiz, işsizlik sorununun kalmadığı bu zenginliği de hakça bölüştüğümüz bir düzene el birliğiyle geçeceğiz.’’ dedi.
 

Bakmadan Geçme