Millet Partisi Genel Başkanı Nacar: Her iki ittifakta devletimize kefen biçme sevdasındadır

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Konya'da Muhteşem Türkiye Mitingindeki konuşmasında 14 Mayıs seçimleri öncesi Millet Partisi'ne oy istedi.

Millet Partisi Genel Başkanı Nacar: Her iki ittifakta devletimize kefen biçme sevdasındadır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

her iki ittifaka gönderme yaparak şöyle dedi: 

“Millet Partisi, milletimizin; anaların babaların, ninelerin dedelerin rüyasını gerçekleştirmek için vardır. Bu kutlu rüyanın devletimizde baştan ayağa hâkim olması için vardır. Millet Partisi muhteşem geçmişin mutlu geleceği yoğuran hamlesi olmak için vardır. Millet partisi bolluk ve bereketin altın çağını müjdelemek için vardır.

 

HER İKİ İTTİFAK DA DEVLETİMİZE KEFEN BİÇME SEVDASINDA

Çünkü bugün görüyorsunuz işte! Bütün ittifak partileriyle iktidar partisiyle muhalefet partileriyle el birliğiyle devletimize kefen giydirme durumundalar.

Birisi çıkar Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir terör devleti kurulmasını öngören ‘BOP’un eş başkanıyım’ der.

Ya da 23 İslam ülkesinin bölünüp parçalanmasını ve uydu devletçikler kurulmasını öngören ‘Arap Baharı ile bizim dış politikamız arasında hiçbir fark yoktur’ der.

Öteki de çıkar ‘AB’de ekonomik siyasal ve sosyal haklar sözleşmesine konulan çekinceleri kaldırarak Doğu ve Güneydoğu’ya özerklik verilmesinin yolunu açacak olan AB sözleşmesindeki çekinceleri kaldıracağını’ vaat eder.”

Bakmadan Geçme