Milletvekili Altunyaldız, ATİKER ve Aspak Sanayi Sitesi'nde esnafla buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç Atiker ile ASPAK Sanayi Sitelerinde faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi. Esnafın taleplerini dinleyen Milletvekili Ziya Altunyaldız, Başkan Hasan Kılca ve İlçe Başkanı Mehmet Genç, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimler için AK Parti ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istediler. 

Milletvekili Altunyaldız, ATİKER ve Aspak Sanayi Sitesi'nde esnafla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediye Meclis Üyeleri ile AK Parti İl ve İlçe teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri; Atiker ile ASPAK Sanayi Sitelerini ziyaret etti. 

Söz konusu sanayi sitelerinde faaliyet gösteren esnafla buluşan Milletvekili Ziya Altunyaldız, Başkan Hasan Kılca ve İlçe Başkanı Mehmet Genç; esnafın taleplerini dinleyerek belediyenin yanı sıra kurum ile kuruluşların bölgede yaptıkları hizmetleri anlattılar. AK Parti heyeti ayrıca, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler için AK Parti ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediler.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Atiker 1 ile ASPAK 3 Sanayi Sitelerindeki esnaflarımızı ve sanayicilerimizi ziyaret ettik. Bizleri yine en güzel şekilde ağırlayan, desteklerini eksik etmeyen tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir ve beraberiz. İnanıyorum ki Konyalı esnafımız ve sanayicimiz 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye en büyük desteği verecekler. Bizler ilçemiz ve insanımız için hizmet üretmeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimiz daim eylesin, tüm esnaflarımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız da AK Parti Konya İl ve tüm ilçe teşkilatlarıyla, belediye başkanlarıyla, belediye meclis üyeleri ve gönüllüleriyle sahada olduklarına vurgu yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhur İttifakı’nın güçlü bir zafer daha elde edeceğini söyledi. 

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise; “Türkiye'de Sayın Cumhurbaşkanımızla birçok ilk yaşadık. Yapılamayacaklar, yapılamaz denilenler yapıldı, olamaz denilenler oldu. Böyle bir süreçte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yine Cumhurbaşkanı olarak ülkemizin başında olması çok önemli. Her seçimde rekortmen olan ilçemiz Karatay, 14 Mayıs’ta da yine rekor bir destek verecek ve açık ara bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci olduğunu, tüm milletvekili adaylarımızın Ankara’ya milletvekili olarak gideceğini hep birlikte göreceğiz inşallah”  dedi. 

Bakmadan Geçme