Milletvekilleri Ahmet Sorgun Ve Tahir Akyürek İle Başkanhasan Kılca'dan Geçici Barınma Merkezi'ne Ziyaret

Karatay Belediyesi tarafından depremzede aileler için KaraaslandedeMahallesi'nde oluşturulan Geçici Barınma Merkezi'nin yapım çalışmalarıdevam ediyor. AK Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun ve TahirAkyürek de, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte aralıksız birşekilde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Milletvekilleri Ahmet Sorgun Ve Tahir Akyürek İle Başkanhasan Kılca'dan Geçici Barınma Merkezi'ne Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karatay   Belediyesi   tarafından   Karaaslandede   Mahallesi’nde   oluşturulan prefabrik   geçici   barınma   merkezinde   54   adet   prefabrik   dairenin   yapım çalışmalarında artık sona gelindi. Bir   oda,   salon,   mutfak   ve   banyodan   oluşan   29   metrekarelik   daireler;   yerden ısıtma   sisteminin   yanı   sıra   doğalgazlı,   beyaz   eşya   ve   mobilyalarıyla   Konya’da misafir edilen depremzede ailelerin kullanımına sunulacak. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun ve Tahir Akyürek   de,   Karatay   Belediye   Başkanı   Hasan   Kılca   ile   birlikte   prefabrik   geçici barınma merkezinde incelemelerde bulundular. Prefabrik   evleri   tek   tek   inceleyen   ve   bölgede   yürütülen   çalışmalar   hakkında bilgi alan milletvekilleri Ahmet Sorgun ile Tahir Akyürek; evlerin bir ailenin ihtiyaç duyacağı   her   şey   göz   önüne   alınarak   yapıldığını   ifade   ettiler.   Milletvekilleri,   bu özgün   ve   örnek   proje   için   Karatay   Belediye   Başkanı   Hasan   Kılca’ya   da   teşekkür ettiler. 
TAMAMLANAN EVLERİN EŞYA YERLEŞİMLERİ HIZLI BİR ŞEKİLDE YAPILIYOR
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da prefabrik evlerin yapımında artık sona yaklaşıldığını ifade   ederek  projenin   kısa   süre  içerisinde  tamamlanarak  evlerin Konya’da misafir edilen ailelerin kullanımına sunulacağının müjdesini verdi. Başkan Hasan Kılca; “Bu projemizle şehrimizde misafir ettiğimiz vatandaşımızı rahat ettirme çabası içindeyiz. Kurulumlarında artık sona geldiğimiz prefabrik geçici barınma merkezimizi kıymetli Milletvekillerimiz Tahir Akyürek ve Ahmet Sorgun ile birlikte   inceledik.   Depremzede   kardeşlerimiz   inşallah   kendilerini   bir   mahalle ortamında bulacaklar. Prefabrik evlerimiz tamamladıktan sonra Konya Valiliğimiz ve AFAD       koordinasyonuyla belirlenen depremzede vatandaşlar  evlere yerleştirilecekler” dedi.
 

Bakmadan Geçme