Milli Eğitim Bakanı Konya'da

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Bugün Konya'ya hızlı trenle yolculuk ederek geldi. Tekin, sosyal medya hesabından duyurduğu yolculukta, hızlı trende seyahat eden öğrenci ile bizzat ilgilenerek renkli görüntülere sebep oldu.

Ankara – Konya arası yüksek hızlı tren seferiyle Konya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, trende yolculuk eden öğrenci Zeynep Betül’le yakından ilgilendi.

Trende yolculuk esnasında öğrenci Zeynep Betül’le simidini paylaşan Bakan Tekin, öğrencinin eğitime dair beklentilerini sormayı da ihmal etmedi.

Milli Eğitim Bakanı Konya'da

Bakan Tekin, Zeynep ve tüm çocukların hayallerine kavuşması için, her türlü imkanı sunmayı kendilerine görev addettiklerini söyledi. 

Tekin sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: “Bugün Konya ziyaretimiz için seyahatimizi yüksek hızlı trenle gerçekleştirdik. Yol arkadaşım Zeynep Betül’le simitlerimizi bölüşüp sohbet ettik. Zeynep’in hayallerini, eğitime dair beklentilerini dinledik, birlikte hayallerine de yolculuk yaptık ve kendimize düşen ödevlerimizi kaydettik. Sevgili Zeynep’in, Zeyneplerin ve tüm çocuklarımızın hayallerine kavuşması için onlara her türlü imkânı sunmayı kendimize görev addediyoruz. Yolumuz açık, günümüz aydın, Cumamız mübarek olsun” 
     

Bakmadan Geçme