Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin DOSD Meram'da

Konya'ya ziyarete gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'la bir araya geldi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i ağırlayan Mustafa Kavuş DOSD Meramı ve anlattı. Başkan Kavuş, merkezin fiziki şartları ve eğitim programı hakkında bilgilendirdi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin DOSD Meram'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER:Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, down sendromlu bireyler için açılan merkeze ziyaret ve incelemeler için, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekin’e; Meram Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirilen özel bireyler için açılan merkez hakkında bilgi verdi.  

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin DOSD Meram'da

Down Sendromlu Bireyler Bakan Tekine Teşekkürü Unutmadılar

DOSD Meram’ın, belediye, üniversite, milli eğitim ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle oluşturulmuş Türkiye’deki ilk ve tek merkez olduğuna vurgu yapan Başkan Mustafa Kavuş, DOSD Meram ile Down Sendromlu bireylerin hayatına dokunmak için yola çıktıklarını ifade etti. DOSD Meram ile Down Sendromlu bireylerin yaşama katılımlarını ve hayatın içindeki rolleri üstlenebilmelerini sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Kavuş, “Merkez ile down sendromlu özel bireylerin; fiziksel, zihinsel, duyusal ve sosyal gelişimlerini, bireysel özelliklerinin izin verdiği sınırlar içerisinde en üst noktaya çıkarmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.
Eğitim, özellikle de dezavantajlı bir grup olan down sendromlu bireylere yönelik eğitim için böylesi önemli bir çalışmaya imza atılmış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de bu önemli çalışma için Meram Belediyesini ve Başkan Mustafa Kavuş’u tebrik etti.

KONYA HABER- KONYA HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme