• Haberler
  • Konya
  • Milli maçı takip edecek taraftarlar dikkat: AKOM uyardı!

Milli maçı takip edecek taraftarlar dikkat: AKOM uyardı!

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün oynanacak olan Türkiye – İspanya Milli Maçı için toplu ulaşımda ek seferlerin düzenleneceği aktarıldı.

Türkiye ile İspanya, Konya’da kozlarını paylaşacak. Milli maç dolayısıyla kentte, birçok ilden taraftar akın etti. Maç öncesi ve sonrası ulaşımda aksamaların yaşanmaması ve taraftarların mağdur olmaması adına toplu taşıma araçlarına ek sefer düzenlemesi yapılacak. 
Milli maçı takip edecek taraftarlar dikkat: AKOM uyardı!

EK SEFER DÜZENLEMESİ!

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamaya göre, saat 20.00 – 21.30 arasında Otogar Tramvay Durağı ile Konya Büyükşehir Stadyumu arasında, 23.30 – 24.00 arasında ise Stadyum – Otogar Tramvay Durağı hattında aktarma seferleri yapılacağı belirtildi. 

Milli maçı takip edecek taraftarlar dikkat: AKOM uyardı!

SEFER SAATLERİ UZATILDI! 

Sefer saatleri de uzatılırken, 52, 53 ve 58 numaralı hatların son seferleri 00.15’te Yazır’dan, 4, 8, 21, 24, 28, 31, 41, 45, 64, 84 ve 124 numaralı hatların son seferleri ise 01.20’de Alaaddin’den hareket edeceği ifade edildi. 
 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!