Miniklerin hatim programı beğeni topladı!

Konya Valiliğine bağlı Özel Ravza Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde 4-6 yaş grubunda eğitim gören minik öğrenciler için ilk önce 12 Mayıs Pazar günü hatim kınası ve konvoyu yapıldı. Ardından 3 Haziran Pazartesi günüde Zirve Düğün Salonunda hatim programı gerçekleştirildi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Miniklerin hatim programı beğeni topladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Ravza Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde 4-6 yaş grubunda eğitim gören minik öğrencilerin Kur’an-ı Kerim’i hatim etme merasimi Zirve Düğün Salonunda büyük bir heyecanla ve öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile yapıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Akören Müftüsü İsmail Aydın “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim görmesi, Dinini öğrenerek güzel bir ahlaka sahip olarak yetişmesi bizim en önemli hedeflerimizdendir. Bu çerçeve içerisinde faaliyetlerimiz devam etmektedir. Çocuklarımız dönem başından bu yana Elif-ba’dan başlayıp kuran okumayı öğrendi. Güzel ve Tecvitle okumaya başlayan öğrenciler Kuran-ı Kerim-i baştan sona okuyarak dönem boyunca hatim etmeye çalıştılar ve içlerinden Kur’an-ı Kerim hatmini bitiren öğrencilerimiz için de hocalarımız bu programı tertip ettiler. Çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bu hizmetlerimize katkıda bulunan herkese özellikle bu yavrularımızın yetişmesinde emek sarf eden hoca hanımlara, çocuklarını bu eğitim yuvalarına gönderen anne-babalara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Müftü Aydın “Biliyoruz ki yavrularımız burada sadece Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenmiyor, aynı zamanda geleceklerini şekillendirerek dinine, vatanına ve milletine bağlı bireyler olarak yetişmeleri için gerekli donanımları kazanıyor. Bu süreçte Allah sevgisini, Peygamber sevgisini kazanıp milli ve manevi değerlerimizi özümseyerek büyüyen öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yetiştiren özverili öğreticilerimize ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Programda öğrenciler çeşitli gösteriler düzenledi. Gösterilerde Kuran-ı Kerim tilaveti, Peygamberin hayatlarından kesitler, asker gösterisi, mehteran gösterisi ve Filistin şiiri okundu. Çocukların Filistin şiiri okuması salonda bulunan davetliler tarafından ayakta uzun süre alkışlandı.

Öğrencilerin heyecanlı ve mutlu oldukları gözden kaçmadı. Gösteriler velilerin takdirini ve beğenisini topladı. Öğrencilerin okuduğu dualarla program sona erdi 

Kur’an-ı Kerim’i hatim eden öğrenciler için program sonunda hediyeleri verildi.

Bakmadan Geçme