Mis Koleji yeni eğitim öğretim yılına hazır

2023-2024 eğitim öğretim yılı 11 Eylül pazartesi günü okullarda ilk ders zilinin çalmasıyla başlayacak. Mis Koleji, yeni döneme güçlü eğitim kadrosu ile birlikte sezona hazırız dedi.

Mis Koleji Genel Müdürü Ali Demir yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarının tamamlandığını ve 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına hazır olduklarını söyledi.

Ali Demir, "Mis Koleji olarak her zaman olduğu gibi yeni eğitim öğretim yılında da Konya'da kaliteli ve huzurlu eğitimin adresi olacağız. Donanımlı, eğitim ve yönetim kadromuz ile öğrencilerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Yeni eğitim öğretim yılının kurumumuz adına başarılarla dolu geçmesini ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Akademik başarıyı sağlamak için her türlü imkan oluşturulur. Sosyal, kültürel, sportif, eğitsel aktiviteler eğitim-öğretim ile iç içe başarılı bir şekilde planlanır. Öğrenciler için gerekli olan motivasyonu sağlamak için eğitim kadrosu ve rehberlik servisi gerekli önlemleri alır, planlamaları yapar. Çünkü başarı;fikir ve motivasyonun birleşimiyle oluşur. Mis Koleji eğitim sisteminde dershaneyi okula taşıyarak YKS ve LGS öğrencilerimiz için günlük planlamalar yapılır. Etütler ve soru çözümleri düzenlenir. Mis Koleji’nde öğrenciler ihtiyacı ve eksiklikleri doğrultusunda bire bir etütlerle çalıştırılmaktadır. Disiplin gaye ile başarıyı birbirine bağlayan bir köprüdür. Bu yüzden Mis Koleji’nde öğrenciler okul kurallarına uyar ve başarıya bir adım daha yaklaşır. Mis Koleji’nde öğrenci velileri ayda bir öğrenci durumuyla ilgili bilgilendirilir. Yapılan tarama ve deneme sonuçlarına göre bilgilendirmede bulunulur. Mis Koleji'nde uzman öğretmen kadrosu ile öğrenciler başarıya çok daha yakın. Mis Koleji’nde öğrenciler ne dershaneye ne de özel derse ihtiyaç duyar. Sınav grubu öğrencileri gece etütlerinde eksiklerini tamamlayıp soru çözerek pekiştirme yaparlar. Bizler yeni eğitim-öğretim yılına hazırız" ifadelerine yer verdi. 

Bakmadan Geçme