• Haberler
  • Konya
  • Mobilyacılar Odası'nın hayali projeye dönüştü

Mobilyacılar Odası'nın hayali projeye dönüştü

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, 'Konya Mobilyacılar Odası olarak, Mobilya AVM projesinin hayalini kurduk. Bu projeyle meslektaşlarımız yeni iş yerlerinde, güzel mekanlarda müşterilerine mobilyalarını teşhir etme imkanı sunacak' dedi.

Mobilyacılar Odası'nın hayali projeye dönüştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, Mobilya AVM Projesi’nin tanıtımı hakkında bilgi verdi. Mobilya AVM’nin yapılması noktasında satın alınan arsanın yetkilileri ile hemfikir olduklarını belirten Başkan Mehmet Günbaş,“Yaklaşık bir yıl önce yapılan ihale sonucunda projenin hazırlık aşamasında tanıtımını yaptık. Cadde AVM mobilyacı esnaflarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştı” açıklamasında bulundu.

“MESLEKTAŞLARIMIZ GÜZEL MEKANLARDA MOBİLYALARINI TEŞHİR EDECEK”

Mobilya AVM’nin yaklaşık 2 yıl gibi kısa bir zamanda tesliminin yapılacağını bildiren Başkan Günbaş,  Konya Mobilyacılar Odası olarak, bu projenin hayalini kurduklarını ifade etti. Başkan Günbaş, “Bu projeyle meslektaşlarımız yeni iş yerlerinde, güzel mekanlarda müşterilerine mobilyalarını teşhir etme imkanı sunacak. Mobilya AVM Projesi şehrimizin ana arterlerinde Ankara Caddesi üzerinde Metro Market’in yanında tam merkezi konumdadır. 90 adet cadde mağazası ile bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayan, düğün yapacakların bütün ihtiyaçlarına cevap veren, çocukların keyifli vakit geçirebileceği alanlardan oluşacak” ifadelerine yer verdi. Günbaş, “Bu süreçte esnaflarımıza yönelik yapılan bu çalışmadan dolayı gerek proje, gerek tanıtımında odamızla ortaklaşa hareket ettiklerinden dolayı Tepekenk Mimarlık’ın Sahibi  Hasan Dağlı’ya, yönetimine ve ekibine teşekkür ederim. İnşaatın kazasız belasız en kısa sürede bitmesi temennisiyle. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu. Başkan Günbaş, “İnşallah üzerinde çalıştığımız imalat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimize modern sanayi dükkânları yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme