mRNA aşı karşıtı halk Ankara'da miting düzenledi

Korona virüs kısıtlamaları ve mRNA aşıları karşıtları İstanbul Maltepe mitinginden sonra Ankara Anıtpark'ta 'Büyük Uyanış Başkent' adlı bir miting daha düzenledi.

mRNA aşı karşıtı halk Ankara'da miting düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Korona virüs kısıtlamaları ve mRNA aşıları karşıtları İstanbul Maltepe mitinginden sonra Ankara Anıtpark’ta “Büyük Uyanış Başkent” adlı bir miting daha düzenledi. “Geleceğin İçin Pandemiye Dur De” sloganıyla yola çıkılan mitinge çok sayıda katılım sağlandı. Mitinge gelenlerin protesto ettiği HES kodu uygulaması sorgulamasında Polise direnen vatandaşlar da oldu.

 

Medya dünyasına da tepki gösterdiler

Yalan haberlerle halkı korkutan, algı operasyonları yapan, aşıları sorgulayan doktor ve gazetecilere sansür uygulayan, yan etkileri yüzünden aşıları sorgulayan vatandaşları adeta toplumdan dışlayan, nefret dili kullanan, ötekileştiren medya dünyasına da mitingte tepki gösterildi. Kanal D’nin “Arka Sokaklar” adlı dizisinde hedef gösterilen, ayrıştırılan mRNA aşı karşıtları alanda bulunan Kanal D kameramanı ve muhabirini görünce, “Kanal D dışarı” diye slogan attı. Kanal muhabiri ve kameramanı gördükleri tepki üzerine alandan ayrıldı.

Gazeteci- Yazar Abdurrahman Dilipak ve diğer konuşmacıların konuşmaları ardından kısıtlama ve mRNA aşı karşıtları miting alanını olaysız bir şekilde terk etti.

whatsapp-image-2021-09-26-at-20-14-05.jpeg

whatsapp-image-2021-09-26-at-20-14-06.jpeg

Bakmadan Geçme