• Haberler
  • Spor
  • Mücahit İbrahimoğlu: 'Çok büyük bir camiaya geldim'

Mücahit İbrahimoğlu: 'Çok büyük bir camiaya geldim'

Konyaspor, Avusturya'nın köklü kulüplerinden Rapid Wien'in altyapısında yetişen genç yetenek Mücahit İbrahimoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni transfer, imza töreninin ardından açıklamalarda bulunarak duygularını paylaştı.

Melih İbrahimoğlu, Konyaspor’a transferinden dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getirerek, “Buraya geldiğim için çok mutluyum abim de burada. O ayrı bir mutluluk benim için. Çok büyük bir camiaya geldim. İnşallah ligler başlayınca çok güzel sezon geçireceğiz.” dedi.

Transfer sürecinde ailesiyle ve özellikle Konyaspor’da forma giyen abisiyle görüştüğünü söyleyen Mücahit, “Teklif geldiğinde abime danıştım. Ailece konuştuk. Çok olumlu baktım Konyaspor’a, çok iyi bir takım ve inşallah güzel olacak.” ifadelerini kullandı.Mücahit İbrahimoğlu: 'Çok büyük bir camiaya geldim'

Sahadaki disipline de dikkat çeken genç oyuncu, abisiyle ilişkisini şu sözlerle anlattı: “Abimle çok şakalaşıyoruz biz evde, dışarda da tam abi kardeş ilişkisi yani. Sahaya gelince ciddiyet başlar.”

Mücahit, Konyaspor’da 14 numaralı formayı terletecek.

Hakimiyet Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme