• Haberler
  • Asayiş
  • Müge Anlı'da şok cinayet itirafı! Cesedi canlı yayında buldular!

Müge Anlı'da şok cinayet itirafı! Cesedi canlı yayında buldular!

Müge Anlı ve Tatlı Sert programında olay cinayet itirafı geldi. Ataş'ın kayıp olduğu iddiası ile programa ihbarda bulunulmuştu. Şaban Ataş'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Ataş'ın cesedi ise canlı yayında bulundu.

Müge Anlı'da şok cinayet itirafı! Cesedi canlı yayında buldular!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Şaban Ataş cinayeti aydınlatıldı. Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yaşayan Şaban Ataş, 22 Mart tarihinde kayboldu. Ataş’a ulaşamayan ailesi Ataş hakkında kayıp ihbarında bulundu. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen Ataş’a ait bir iz bulunamadı.  

Bunun üzerine Ataş’ın yakınları Müge Anlı’ya başvurdu.  

EŞİ HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ 

Şaban Ataş ile boşanmalarına rağmen aynı evde yaşayan eski eşi Emine Karabulut, canlı yayında cinayeti itiraf etti.  

Karabulut, canlı yayında yaptığı itirafta, “Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban'ı iple boğdu. Ardından cesedi götürdü" ifadelerini kullandı.  

CESEDİ CANLI YAYINDA BULDULAR! 

Karabulut, canlı yayında cesedi gömdükleri yeri de söyledi. Bu itiraf üzerine olay yerine giden Müge Anlı’nın ekibi olay yerinde ceset ile karşılaştı.  

Karabulut’un ifadesinin ardından harekete geçen polis ekipleri olay yerine gitti. Ekipler buldukları cesedin Şaban Ataş’a ait olduğunu tespit etti.  

Şaban Ataş’ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.  

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDILAR 

İtirafın ardından, Şaban Ataş’ın eski eşi Emine Karabulut, oğlu Mert Ataş ve eski eşinin sevgilisi Burhanettin Öztürk canlı yayında gözaltına alındı.  

Bakmadan Geçme