Muhalefete çok sert çıktı!

Konya AK Parti İl Başkanı Hasan Angı muhalefeti sert sözlerle eleştirdi. Millet İttifakı mensubu muhalefet partilerinin hiçbir proje üretemediğini söyleyen Angı, 6'lı masada bulunan parti başkanlarının aday belirleme noktasında da tek düşüncelerinin kendilerinin aday olması olduğunu belirterek 'Tek hedefleri Sayın Cumhurbaşkanı'nı cumhurbaşkanlığından indirmek' dedi.

Muhalefete çok sert çıktı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HAKİMİYET.COM HABER MERKEZİ

Konya AK Parti İl Başkanı Hasan Angı hakimiyet.com haber merkezine konuştu. Muhalefeti sert sözlerle eleştiren Angı, 6’lı masa buluşanlarını eleştiri borbardımanına tuttu.

6’lı masa ortağı parti liderlerinin cumhurbaşkanı adayı belirleyemediğini söyleyen Angı, muhalefetin proje üretemediğini ve tek hedeflerinin Erdoğan’ı cumhurbaşkalığından indirmek olduğunu ifade etti.

TEK HEDEFLERİ CUMHURBAŞKANI’NI İNDİRMEK”

Angı, “Türkiye’de malesef samimi, dürüst, gelecek vizyonu olan bir proje ortaya koyan muhalefet partileri yok. Tek hedefleri Sayın Cumhurbaşkanı’nı cumhurbaşkanlığından indirmek. Dış poltikada ne yapacaksınız, ekonomide hangi adımları atacaksınız , elinizde ülkenin refahını yükseltecek ne var, tek yaptıkları malesef toplanıp aday belirleme ortaya da çıkan bir aday yok, hepsi ‘Acaba ben mi olurum’ düşüncesinde. Halbuki kararı millet verecek. Şuanda lider olarak görünen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Karşısına kimi çıkaracaklar? Bazen bakıyorsunuz Belediye Başkanı, bazen bakıyorsunuz CHP’nin Genel Başkanı, neyi arıyorsunuz siz? Ülkeyi yönetecek biri mi, yoksa sizin yöneteceğiniz birini mi? Bu ülke geçmişte bunları yaşadı. Şimdi tek söyledikleri şey güçlendirilmiş parlamenter sistem. Güçlü hükümetlerin olmadığı bir Türkiye’yi kimse hayal etmiyor. Bu kararı kim verecek, millet verecek” dedi.

"GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ"

Angı "Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dünyanın her köşesine ülkemizi en etkin şekilde temsil etmek için cansiperane koşarken ülkemiz adına önemli kazanımlar sağlama çabası gösterirken, muhalefet liderleri ne yapıyor hangi kapalı kapılar arkasında ülkenin geleceğini karartmak adına görüşmeler yapıyor. Ülkemizin her alandaki başarılarından rahatsız olanlar çaresizliklerini yaşıyorlar. Her olumlu gelişmeye karşı nasıl bir olumsuz algı oluştururuz telaşıyla hareket etmektedirler. Aziz milletimiz ve tüm dünya gelişmeleri dikkatle izlemekte ve Sayın cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi takdir ederlerken, maalesef bu ülke başarısız olsun ülkedeki kriz büyüsün insanlarımız büyük zorluklar yaşasın dolayısıyla iktidar ülkeyi yönetemesin seçimde biz başarılı olalım hayalleri kurmaktalar. Şayet bu ülkede yaşıyorsanız ve siyaset yapıyorsanız ülkemizdeki olumlu gelişmeler karşısında sevinmelisiniz; mutlu olmalısınız takdir edebilmelisiniz. Bu kadar hazımsızlık size hiçbir şey kazandırmaz güneşte balçıkla sıvanmaz. Dünyanın yaşadığı bunca çalkantılı dönemde ülkemizin gerek dış politikadaki duruşuyla örnek oluşundan dahi rahatsız olmaları ya acziyetlerinden yada yanlış hesaplarının tutmayacağı endişesinden. Büyük Türkiye yolunda emin adımlarla ilerleyen ülkemizin güçlenmesinden ve etkisini artırmasından bazı ülkelerin rahatsız olması ve muhalefet partilerinin de onlarla aynı konuma düşmesi hepimizi derinden üzmektedir. Halbuki ülkemizin güçlenmesi için varsa katkıları bunu ortaya koymaları; sağlayabilecekleri bir katkı yoksa da engel ve takoz olmamaları beklenir. Tarih herşeyi kaydediyor" diye konuştu.

Bakmadan Geçme