Murat Kurum ve İstanbul Adaylığı Konusu TT Oldu

Konya'nın sevilen isimlerinden ve aslen Karapınarlı olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Eski Bakanı Murat Kurum'un, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı henüz açıklanmadı fakat büyük bir beklentiye neden oldu. Sosyal medya platformu X'te, Murat Kurum'un aday olması gerektiği Türkiye gündeminin tepesine yerleşti ve TT (Trending Topic) oldu.

Murat Kurum ve İstanbul Adaylığı Konusu TT Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konyalılar için özel bir yeri olan Murat Kurum'un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olma ihtimali, X kullanıcıları arasında büyük bir heyecan oluşturdu.

Murat Kurum'un Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı döneminde gösterdiği başarılar ve liderlik vasıfları, İstanbul'u daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için büyük bir potansiyeli ifade ediyor.

Murat Kurum'un adaylığı beklentisi, X platformunda kullanıcılar arasında yoğun bir etkileşime neden oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Murat Kurum ismi üzerine yapılan yorumlar, beklentilerin ve umutların büyük bir çerçevesini oluşturdu.

Henüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyükşehir belediye başkan adayları listesinin detayları belli olmasa da, Murat Kurum'un adaylığı, kamuoyunda büyük bir merak uyandırdı. Geçtiğimiz günlerde yapılan haberlere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ocak ayının başında büyükşehir belediye başkanları listesini açıklayacağına dair çıkan açıklamaları, ülkedeki birçok vatandaşı heyecanla beklemeye sevk etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme