Mustafa Üstündağ, CHP Karatay'dan belediye başkan aday adayı

Mustafa Üstündağ CHP Karatay ilçe başkanı Refik Serttaş' ı ziyaret ederek, CHP Karatay ilçe Belediye Başkan Aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Mustafa Üstündağ, CHP Karatay'dan belediye başkan aday adayı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş Mustafa Üstündağ’ın ilçemize Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvurusunu yaptığını belirterek, “Partilimiz üyesi ve Karatay ilçemizin tanınmış ailelerinden geçmişte partimizin Genel Sekreterliğini ve bir dönemde Milli Eğitim Bakanlığı yapan Mustafa Üstündağ’ın kardeşi Abdullah Üstündağ’ın torunu Mustafa Üstündağ ilçemize belediye başkan Adayı Adayı olarak başvurusunu yaptı.  CHP Karatay ilçesi olarak önümüzdeki yerel seçimlere hazırız. Belediye başkan aday adayları başvurularımızda devam ediyor. İlçemizde, partimiz CHP’nin halkçı ve tüm kesimleri kucaklayan sosyal sosyal belediyecilikle anlayışımızla belediye halkımızla birlikte yönetmek, yaşadığımız ilçemizin geleceğini birlikte şekillendireceğiz. Şeffaf bir yönetimle, hiçbir kimse ötekileştirilmeden yurttaşlarımıza eşit hizmetler götüreceğiz. Karatay ilçemizdeki vatandaşlarımızın da desteğiyle halkın belediyesinin iktidarında Karatay ilçemiz hak ettiği bir yapıya ve hizmete kavuşacaktır” dedi. 
Karatay’lı hemşerilerimize hizmet için aday adayı oldum
CHP Karatay İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Üstündağ, “Karatay ilçesinde yaşayan ve Karatay ilçesinin belediye hizmetlerindeki eksiklerini bilen bir nisan olarak halkımıza belediye başkanı olarak hizmet için, CHP Karatay ilçeden Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvurumu yaptım.  Amacım, partimizin CHP’nin halkçı, adaletçi ve ilçemizin bütün kaynaklarını belediye yatırımlarına ve hizmetine sunmak ve en önemlisi de her şeyin en güzeline layık olan Karatay’lı hemşerilerimize genç biri olarak hizmet vermek için aday adayı oldum.”

Mustafa Üstündağ, CHP Karatay'dan belediye başkan aday adayı
Karataylı birisi olarak, Karatay’a hizmet vermek istiyorum
CHP Karatay ilçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Üstündağ Karatay’a hizmet vermek istediğini dile getirerek, özgeçmişi hakkında da şu bilgileri verdi: “21. 06. 1997 yılı Konya Karatay İlçesi doğumluyum. İlköğretim, Ortaokulu ve liseyi Konya’da tamamladım. Öğrenciliğim dönemimde Konyaspor Genç ve Gelişim liginde 7 yıl futbol oynadım. Akabinde Atıcılık Skeet branşında Gençler Türkiye Şampiyonluğu adı altında birçok ödülüm ve derecelerim vardır. Türk Milli Takım Aday Kadrosuna seçildim. Siyasi olarak bugüne kadar ailemden kaynaklı daimi bir ilgim oldu. Konya Karatay’da aile şirketimiz Üstündağ Tarım Firmamızda aktif olarak tarımsal faaliyet ve ticaretinde devam etmekteyim.. Önümüzdeki yerel seçimlerde CHP Konya Karatay İlçe Belediye Başkan adayı akabinde belediye başkanı olarak siyasi yaşamımı sürdürmek ve vatandaşlarımızın desteğiyle Karatay’a hizmet vermek istiyorum” diye konuştu.  

Bakmadan Geçme