Nalçacı Grubu Lideri Ertan Soğancı Stadyuma alınmadı!

Konyaspor yönetimiyle yaşadığı sorunları zaman zaman sosyal medya hesabından dile getiren Nalçacı Grubu Lideri Ertan Soğancı, Tümosan Konyaspor- Beşiktaş karşılaşmasına alınmadı.

Nalçacı Grubu Lideri Ertan Soğancı Stadyuma alınmadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 3. Hafta karşılaşmasında pankartı sökülen Nalçacı Grubu’nun Lideri,  Ertan Soğancı, Bu kez  Tümosan Konyaspor – Beşiktaş karşılaşmasına alınmadı.  
Karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Soğancı Şu ifadeleri Kullandı;

“Nalçacı grubu olarak yıllardır KONYASPORUMUZU asla yalnız bırakmadık, 2.Lig, Süper Lig ayırt etmeden uzak yakın demeden içeride dışarıda takımımıza sahip çıktık, geldiğimiz noktada pankartımız indirildi. Stada girmemiz engellendi, Rize maçına kendi imkanlarımızla girdik ve pankartımızı astık. Pankartı asan 2 kardeşimiz ceza aldılar! Bu mu vefa? Ne yaptı bu çocuklar? Kötüye iyi demedik diye …. kişi istifa dedik diye bugün cezalandırılıyoruz! Konya kamuoyunun bir çok şeyden haberi yok neden maçlara giremiyoruz bilgisi yok kimsenin! Evet, ‘Konyaspor’a zarar veren kişiler istifa etsin dedik’ diye giremiyoruz! Kötüye alkış tutmuş olsak bugün bizimde önümüze serilirdi tüm imkanlar ama biz Konyaspor’un geleceğini tehlikeye atan Konyaspor’a zarar veren hiçbir şahsa asla alkış tutmadık, tutmayız da! Bir söz var “kravatlılar gider atkılılar her zaman burada” diye, biz bu sene bu zorlukları engellemeleri yaşıyoruz ama Konya şehri bilsin ki bir gün yerimize döneceğiz! Ve NALÇACI Grubu olarak hiçbir zaman maddi menfaatleri çıkarları asla ama asla Konyaspor’un menfaatlerine değişmeyeceğiz ve başarısız olan zarar veren kimseyi alkışlamayacak aksine karşısında duracağız.”
 

Bakmadan Geçme