Nazlıaka: Aile destekleri sigortasıyla kadınlarımız ekonomik olarak güçlenecektir

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ereğli'de Kadınlara Aile Destekleri Sigortasını anlatarak, CHP'nin iktidarında Aile Destekleri Sigortasıyla kadınların ekonomik olarak güçleneceğini belirtti.

Nazlıaka: Aile destekleri sigortasıyla kadınlarımız ekonomik olarak güçlenecektir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve MYK üyeleri Ereğli gelerek, çeşitli ziyaretlerde bulunarak, Kadınlara Aile Destekleri Sigortasını anlattı. Aylin Nazlıaka'nın programına CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, Konya Kadın Kolları Başkanı Damla Yılmaz, Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, ilçe başkanları ve partililer eşlik etti. 

Ziyaretlerden sonra Ereğli Kültür Merkezi’nde Kadınlara ve vatandaşlara Aile Destekleri Sigortasını anlatıldığı programa geçildi.

Programında açılış konuşmasını yapan CHP  Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, "Sizleri yeniden birlikte ülkemizde düzeni kurmaya, partimizin iktidar koşusuna ve 6'lı masaya destek vermeye çağırıyım. Umut içindeyiz. Birlikte iktidara geleceğiz" dedi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Damla Yılmaz konuşmasında kadınların dayanışmasıyla iktidara geleceklerini dile getirerek, "Kadınlarımızın özgürlük ve dayanışmasıyla iktidara geleceğiz. İktidara geldiğimizde kadınlarımıza yönelik şiddet ve çocuklarımıza yapılan istismarları sona erdireceğiz. kadınlarımız Aile Destekleri Sigortasıyla maddi olarak birçok sıkıntılardan kurutulacaktır" diye konuştu. 

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'da Aile Destekleri sigortasıyla kadınların ekonomik olarak daha da güçleneceğini ifade ederek, "Kadınlarımızla birlikte şiddeti ve istismarı ortadan kaldırarak, eşit bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz.  Asgari ücretli vatandaşlarımız açlık sınırının altında yaşıyor. Asgari ücrete yapılan zamda çalışanların geçinebilecekleri bir ücret olmalıdır. Partimizin iktidarında tam anlamıyla uygulayacağımız Aile Destekleri Sigortasıyla, aile desteklerini tek bir kurumda toplayarak, daha da güçlendireceğiz.  Kaynak nereden bulacaksınız diyorlar. Kaynak vardır. Ülkemizin kaynaklarını doğru yönetmekle sağlayacağız. Partimizin iktidarında aile desteklerinin kaldırılacağı söylentileri vardır. Tam tersine iktidarımızda, aile desteklerini daha da güçlendireceğiz. Her üç kadından biri çalışma hayatının dışındadır. Kadınlarımızın çalışma hayatına tamamen katılmasını sağlayacağız. Aile Destekleri Sigortasıyla kadınlarımız, ekonomik olarak daha da güçlenecektir. Her ay ailenin hanımın hesabına bir para yatacaktır. Kadınlarımıza her alanda olduğu gibi, eğitimde de fırsat eşitliği sağlanacaktır. Çağdaş ve bilimsel bir eğitim alacaktır. Ülkemizde okuma yazma bilmeyen kadınlarımızda okuma yazmayı öğrenerek, hayatın içinde tam anlamıyla yer alacaktır. Yurt dahil hiç bir para harcamayacaklardır" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme