Necmettin Erbakan Caddesi'nde Altyapı Çalışmaları Sürüyor: Su ve Kanalizasyon Hattı Tamamlanıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Meram Belediyesi işbirliğiyle yürütülen Necmettin Erbakan Caddesi projesinde, su ve kanalizasyon altyapısı tamamlanıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından devam ettirilen çalışmalar kapsamında, 3,5 kilometrelik cadde üzerinde 5 bin 682 metre su ve 2 bin 740 metre kanalizasyon şebeke hattı inşa ediliyor.

Necmettin Erbakan Caddesi'nde Altyapı Çalışmaları Sürüyor: Su ve Kanalizasyon Hattı Tamamlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Meram Belediyesi işbirliğiyle yürütülen Necmettin Erbakan Caddesi projesinde, su ve kanalizasyon altyapısı tamamlanıyor. 
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından devam ettirilen çalışmalar kapsamında, 3,5 kilometrelik cadde üzerinde 5 bin 682 metre su ve 2 bin 740 metre kanalizasyon şebeke hattı inşa ediliyor.
Proje, şehir trafiğini rahatlatmayı ve kesintisiz ulaşımı sağlamayı amaçlıyor. Farklı çap ve kaliteli borular kullanılarak gerçekleştirilen altyapı çalışmaları, bölge sakinlerinin temiz su ve kanalizasyon ihtiyaçlarını modern ve güvenilir bir altyapıyla karşılamayı hedefliyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, projenin bütünlüğü ve sürdürülebilirliği için büyük bir özveriyle çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde 1 kilometrelik kısmı tamamlanan Necmettin Erbakan Caddesi, Fatih Caddesi ile Antalya Yolu arasında bağlantı oluşturacak.
Projenin 2024 yılı ortalarında tamamlanması planlanıyor. Tamamlandığında, cadde bölge sakinlerine daha iyi bir ulaşım deneyimi sunacak ve şehir trafiğini olumlu yönde etkileyecek.
 

Bakmadan Geçme