Nefesler tutuldu, gözler bu akşama çevrildi

61. Ziraat Türkiye Kupası, Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında bu akşam İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda saat 20.45'te oynanacak olan final maçıyla sahibini bulacak.

Müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Mehmet Emin Tuğral'ın yapacağı müsabakanın dördüncü hakemi Volkan Bayarslan olacak. Hakan Ceylan müsabakada VAR, Hüseyin Göçek ve Erdem Bayık ise AVAR olarak görev yapacak.

Ziraat Türkiye Kupası'na 5. turdan başlayan sarı-lacivertliler, ilk olarak İstanbulspor'u, son 16 turunda ise Çaykur Rizespor'u eledi. Çeyrek finalde Yukatel Kayserispor'u geçen Fenerbahçe, yarı finalde de Demir Grup Sivasspor'u geçerek finalist oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'na 5. turdan katılan turuncu-lacivertli takım, bu etapta Göztepe'yi, son 16 turunda da VavaCars Fatih Karagümrük'ü eleyerek çeyrek finale yükseldi. Bu turda Galatasaray'ı eleyen Medipol Başakşehir, yarı finalde de MKE Ankaragücü'nü saf dışı bırakarak finale geldi.

İki takım bu sezon 3. kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında Spor Toto Süper Lig'de yapılan maçları 1-0 ve 2-1'lik skorlarla sarı-lacivertli ekip kazanmıştı.

Bakmadan Geçme