• Haberler
  • Asayiş
  • Nehre düştüğü iddia edilen gencin cansız bedeni 3 gün sonra bulundu

Nehre düştüğü iddia edilen gencin cansız bedeni 3 gün sonra bulundu

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Sakarya Nehri'ne düştüğü iddia edilen gencin cansız bedeni, çalışmaların üçüncü gününde olay yerinden yaklaşık 500 metre ileride bulundu.

Adapazarı ilçesi Yağcılar Mahallesi 1425 nolu Sokak üzerinde 1 Ağustos günü iddiaya göre, G.S. (22), Sakarya Nehri'ne düştü. Bölgede bulunan arkadaşının durumu ihbar etmesi üzerine olay yerinde AFAD, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Nehre düştüğü iddia edilen gencin cansız bedeni 3 gün sonra bulundu

Bölgeye gelen AFAD ekipler, nehirde arama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu herhangi bir bulguya rastlanmazken bölgede şahsi eşyaları ve cep telefonu bulunan gencin olay yerindeki arkadaşı ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Çalışmalara destek vermek gayesiyle jandarma su altı arama ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Çalışmalar 3'üncü gününde sabah saatlerinde de sürdü. Ekipler tarafından gerçekleştirilen yüzey arama neticesinde, kayıp olan G.S.'nin cansız bedeni, Sakarya Nehri'ne girdiği noktadan yaklaşık 500 metre ileride bulundu. 

Olaya ilişkin inceleme sürüyor.

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!