Netanyahu'dan Hamas'a: 'Teslim Olun ya da Ölün!'

Terör devleti İsrail'in Başbakanı Benjamin Netanyahu, bugün yaptığı açıklamada, Hamas'ın son üyesinin imha edilmesi, rehinelerin serbest bırakılması ve Gazze'nin İsrail'e karşı bir tehdit olmaktan çıkması gerçekleşene kadar sürecek bir katliama işaret etti. Netanyahu, Hamas'a yönelik mesajında 'İki seçeneğiniz var: Teslim olun ya da ölün!' dedi.

Terör devleti İsrail’in Başbakanı Benjamin Netanyahu, bugün yaptığı açıklamada, Hamas'ın son üyesinin imha edilmesi, rehinelerin serbest bırakılması ve Gazze'nin İsrail'e karşı bir tehdit olmaktan çıkması gerçekleşene kadar sürecek bir katliama işaret etti. Netanyahu, Hamas'a yönelik mesajında "İki seçeneğiniz var: Teslim olun ya da ölün!" dedi.

Netanyahu, Hamas'ı İsrail'e yönelik saldırılar konusunda sorumlu tutarak, İsrail’in güvenliğini tehlikeye atmaktan vazgeçmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca, İsrail'in kendini savunma hakkı olduğunu iddia eden Netenyahu, Hamas'ın saldırılarına son vermeden bu çatışmanın sona ermeyeceğini söyledi.

Katil Başbakan Netenyahu, açıklamasında Hamas'ın Gazze'deki kontrolünü sürdürmesi durumunda İsrail'in güvenliği için bir tehdit oluşturmaya devam edeceğini savundu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme