NEÜ'de Bilimsel Yayıncılık Adına Önemli Eğitim

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Bilimsel Yayınlar Koordinatörlüğüve Web of Science (WoS) iş birliği kapsamında 'Araştırma Stratejisi ve Performansı: Bilimde Yeni Trendler ve Etkili Dergilerde Yayın Yapmak' eğitimi verildi.

NEÜ'de Bilimsel Yayıncılık Adına Önemli Eğitim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rektörlük   Toplantı   Salonu’nda   gerçekleştirilen   programda   WoS   Eğitmeni   Derya   Soğuk su katılımcılara,   ‘InCites   Benchmarking   &   Analytics’,   ‘Journal   Citation   Reports’,   ‘Essential Science Indicators’ hakkında bilgiler verdi.

Etkinlikte   ayrıca,   araştırma   performansı   kıyaslama,   araştırma   stratejisi   tanımlama,   bilimdeyeni   trendleri   izleme   ve   en   etkili   araştırma   projelerini   tespit   etme,   dergi   etki   faktörü-   JIF,Quartiles  verilerine erişme, yazarlar, kurumlar, dergiler gibi temel verileri keşfetme ve veri setleri oluşturma konularında kapsamlı bir eğitim verildi.

Eğitim programı, NEÜ  Bilimsel Yayınlar Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Fatih Kaleci'nin WoS Eğitimeni Derya Soğuksu’ya teşekkür belgesi takdimi ve katılımcılara katılım belgesi verilmesiyle son buldu. NEÜ'de Bilimsel Yayıncılık Adına Önemli Eğitim

 

NEÜ'de Bilimsel Yayıncılık Adına Önemli Eğitim

Bakmadan Geçme