NEÜ'den operasyon açıklaması

Öncekigün Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde polisin gerçekleştirdiği ve 3 kişinin tutuklandığı dolandırıcılık olayı ile ilgili üniversite rektörlüğünden bir açıklama geldi.

NEÜ'den operasyon açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Yapılan yazılı açıklamada Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde görev yapan bir teknik personelin yürüttüğü malzeme alımı işinde normal kullanım miktarını aşan miktarda istemde bulunmasının dikkat çekmesi üzerine Üniversite rektörü Prof. Dr. Cem Zorlunun talimatı ile hakkında üniversite yönetimi tarafından tutanak tutulduğu ve Konya Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuş ve elde edilen deliller sunulduğu ifade edildi. 

Açıklamanın devamında ise ‘Konya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yürütülen soruşturma sürecinde alımlar hastane yönetimimiz ile birlikte iş birliği içerisinde sekiz ay boyunca teknik ve fiziki takibe alınmış ve ilgili kişilerce suçların işlendiği delilleriyle sabit olmuştur. Eş zamanlı olarak ilgili personel açığa alınmış ve kurumumuz bünyesinde de idari tahkikat başlatılmıştır.
Söz konusu eylemi işleyen kişi ve kişiler hakkında gerekli tüm hukuki ve adli süreçlerin işletilmesi amacıyla konuyu intikal ettirdiğimiz ve iş birliği içerisinde çalıştığımız Konya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Konya İl Emniyet Müdürlüğü mensuplarına, süreci gizlilik içerisinde hassasiyetle yürüten Meram Tıp Fakültesi Hastanesi yönetimine teşekkür ederiz’ ifadelerine yer verildi.

KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme