Nihat Şahsuvaroğlu ASKON'da konuştu

Şahsuvaroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şahsuvaroğlu Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi tecrübe aktarım programına konuk oldu.

Nihat Şahsuvaroğlu ASKON'da konuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şahsuvaroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şahsuvaroğlu Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi tecrübe aktarım programına konuk oldu.
Şube binasında yoğun katılımla gerçekleşen toplantının açılışı konuşmasını yapan ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, çok önemli bir ismi misafir ettiklerini dile getirdi. Sinacı, “Tecrübe aktarım programımızda bu gün Türk iş dünyasında önemli bir yeri olan Şahsuvaroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şahsuvaroğlu misafir ediyoruz. Kendisi otomotiv başta olmak üzere bir çok sektörde ülke genelinde faaliyet gösteren kıymetli bir değerimizin başındaki isim. Bu gün bizleri kırmayarak Konya’da misafirimiz oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Tecrübe aktarım programlarında bir birinden kıymetli isimleri üyelerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.


PROFESYONELLİK VE TECRÜBE ÖNEMLİ
Toplantıda söz alan Şahsuvaroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şahsuvaroğlu, şirketin gelecek hedeflerinden otomotiv sektörünün içinde bulunduğu duruma kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Elektrikli araç noktasındaki yatırımlarından bahseden Şahsuvaroğlu, Seres markasını vatandaşla buluşturduklarının altını çizdi. Konya’da da İlgün Otomotiv güvencesiyle araç satışı gerçekleştireceklerini belirten Şahsuvaroğlu, geçmiş tecrübeleriyle birlikle elektrikli araç alanında da çok iyi bir noktaya geleceklerini ifade etti.


MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÇOK ÖNEMLİ
Şahsuvaroğlu, "Türkiye’deki her müşterimize yüzde 100 müşteri memnuniyetini hem satışta hem satış sonrasında sağlamak zorundayız. Satış sonrası çok önemli” dedi. Sektöre pek çok yenilik getirdiklerini vurgulayan Şahsuvaroğlu, "Bir kasa bir masa demedik ilk plazayı biz yaptık" ifadesini kullandı.  Ayrıca yurt dışı yatırımlarından ve tecrübelerinden de uzun uzun bahseden, Şahsuvaroğlu,  iş insanlarına yurt dışında atacağınız adımlarda cesur olun, yatırımdan çekinmeyin mesajı verdi.  
Konuşmaların sonunda Nihat Şahsuvaroğlu, ev sahipliğinden dolayı ASKON yönetimine teşekkür etti. Başkan Sinacı, günün anısına Nihat Şahsuvaroğlu’na hediye takdim etti.

 

Bakmadan Geçme