• Haberler
  • Türkiye
  • Nikah salonunda bir garip olay! Önce şahit oldular, Sonra evlendiler

Nikah salonunda bir garip olay! Önce şahit oldular, Sonra evlendiler

Mersin'in Tarsus ilçesinde evlilik kararı alan iki kardeş, nikah tarihlerini aynı güne aldı. Çiftler sadece aynı gün dünyaevine girmekle kalmadı, birbirlerinin nikahında şahit olarak unutulmaz bir hatıraya imza attı.

Mersin’in Tarsus ilçesinde kıyılan nikahla aynı gün evlenen kardeşler, birbirlerine de şahitlik yaparak çifte mutluluk yaşadı. Tarsus Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşen törende Sarıpınar ailesinden kardeşler aynı nikah yapıp, birbirlerine şahitlik etti. Aileden Ahmet Can Sarıpınar (31), Hayriye Ateş'le, kız kardeş Ayşe Sarıpınar (28) ise Çağlar Keskin'le evlilik kararı aldı. 

Nikah salonunda bir garip olay! Önce şahit oldular, Sonra evlendilerBunun üzerine iki kardeş nikah tarihlerini ileriye dönük bir anı kalması için aynı güne kararlaştırdı. Çiftler aynı günde evlenmenin yanı sıra birbirlerinin nikah şahitliğini de yaptı. İlk önce Ayşe Sarıpınar ve Çağlar Keskin'in ardından da Ahmet Can Sarıpınar ve Hayriye Ateş'in nikahı kıyıldı. Çiftler bir birinin nikahına şahitlik etti.

Nikah salonunda bir garip olay! Önce şahit oldular, Sonra evlendiler

“BİZ ONLARIN ŞAHİDİYİZ, ONLAR DA BİZİM ŞAHİDİMİZ”

Çok mutlu olduğunu belirten kardeşlerden Ahmet Can Sarıpınar, Mersin'in Tarsus ilçesindeki bir ilki inşallah gerçekleştirdiklerini söyledi. Sarıpınar,"Aynı zamanda nikah kıymamız da yetmiyormuş gibi biz onların şahidiyiz, onlar da bizim şahidimiz olacak. Bu mutluluğumuz birbirimize daha teselli, daha daimi mutluluk vermesi umuduyla, inşallah onu bekliyoruz" dedi.

Mutluklarını dile getiren Ayşe Sarıpınar ise "Ahmet Can Sarıpınar'ın kız kardeşiyim. Bu güzel kararı beraber aldık, ileriye dönük bir hatıra olarak kalmasını çok istedik. Bizim için de enteresan ve güzel bir anı olarak kalacak" diye konuştu.
Damat Çağlar Keskin'de, "Normalde nikahta iki aile birleşir, şu an üç aileyi birleştireceğiz. Bu güzel günü beraber kutlayacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

Nikah salonunda bir garip olay! Önce şahit oldular, Sonra evlendiler

“BİR İLK GERÇEKLEŞTİ, GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUZ”

Evlendirme memuru Kadir Somer ise, "Dünya genelinde evlilik oranlarında düşüş var ama biz Tarsus'ta çifter çifter nikah akdi gerçekleştiriyoruz. Tarsus'ta bir ilk gerçekleşti. Gerçekten çok mutluyuz. İki kardeş aynı anda nikah akitleri gerçekleşti ve birbirlerine şahitlik yaptılar. Ben öncelikle Tarsus Belediye Başkanımız Ali Boltaç olmak üzere Tarsus Belediyesi ailesi olarak çiftlerimizin evliliklerinin hayırlı, kolay ve bereketli geçmesini diliyor, bu birlikteliğin çiftlerimize ve ailelerine hayırlar vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Temennimiz şudur, bir heves değil, bir nefes olsun. Heves yorar, nefes yaşatır. İnşallah birliktelikleri, bu samimiyetleri sonsuza kadar devam etsin" şeklinde konuştu.

Evlendirme memuru Kadir Somer, nikahları kıymasının ardından cüzdanları gelinlere verdi.
 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!