• Haberler
  • Güncel
  • Nizamettin Kabaiş: 'Baro başkanıyla tartıştık, ağlayarak ayrıldım'

Nizamettin Kabaiş: 'Baro başkanıyla tartıştık, ağlayarak ayrıldım'

Van Barosu bugün yaptığı açıklamada Rojin Kabaiş dosyasından çekildiğini belirtmişti. Konuyla ilgili Şahin Yaldızlı'ya konuşan baba Nizamettin Kabaiş, iki hafta önce Van Barosu Başkanı Avukat Sinan Özaraz ile tartıştığını ifade ederek onların dosyadan çekilmesini istediğini aktardı.

Van Barosu gün içinde yaptığı açıklamada Rojin Kabaiş dosyasından çekildiğini aktarmıştı. Baronun açıklamasından sonra Hakimiyet'ten Şahin Yaldızlı'ya konuşan Rojin Kabaiş'in babası Nizamettin Kabaiş, iki hafta önce Van Barosu Başkanı Avukat Sinan Özaraz ile tartıştıklarını ifade ederek onların dosyadan çekilmesini kendisinin istediğini söyledi.

Nizamettin Kabaiş: 'Baro başkanıyla tartıştık, ağlayarak ayrıldım'

AĞLAYARAK AYRILDIM”

 Baba Kabaiş, Van Barosu'nun dosyayla ilgilenmediğini aktararak şunları belirtti:

"Bundan yaklaşık 2 hafta önce dosya için Van Barosu Başkanı ile görüştüm. Onların yeteri kadar dosyayla ilgilenmediklerini onlara söyleyince aramızda tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada Baro Başkanına, madem dosyayla ilgilenmeyeceksiniz, dosyadan el çekin, dedim ve oradan ağlayarak ayrıldım. Ayrıca daha önce Van Barosu Başkanını ararken telefonlarıma cevap vermiyordu. Şu an için Diyarbakır Barosu bizimle ilgileniyor ve Diyarbakır Barosu olmasa belki şu an dosya kapatılmıştı." 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!