Nurdoğan Okur İYİ Parti Konya il başkanlığına aday

Nurdoğan Okur Ocak ayında yapılacak olan İYİ Parti il kongresinde Konya il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Nurdoğan Okur İYİ Parti Konya il başkanlığına aday
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nurdoğan Okur Ocak ayında yapılacak olan İYİ Parti il kongresinde Konya il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
İyi Parti Konya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla İYİ Parti'nin Ocak ayında yapacağı il kongresinde il başkanlığına aday olduğunu açıklayan Nurdoğan Okur,"Partime hizmet etmek, Genel Başkanımız Meral Akşener'i Başbakan ve partimizin de iktidara gelmesi için il başkanlığına adaylığımı açıklıyorum" diye konuştu.
Nurdoğan Okur'un İl Başkanlığına adaylığını açıkladığı basın açıklamasına, İYİ Parti İl Başkanı Mazhar Peker, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanlarıyla, diğer il başkan adaylarıyla partililer katıldı.
Basın açıklamasında konuşun İYİ Parti Konya İl Başkanı Mazhar Peker, "Partimizin il başkanlığına aday olan arkadaşlarımızın yanındayız. İl başkanı adaylığı için dilekçesini veren Nurdoğan Okur'a başarılar diliyorum. İYİ Partililer olarak, hepimizin amacı, Genel Başkanımız Meral Akşener'i Başbakan yapmak ve iktidara gelmektir. Bu amaç doğrultusunda bir bütünlük içinde mücadele vererek, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. İl başkanlığına aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
 İYİ Parti Konya il başkanlığını adaylığını açıklayan Nurdoğan Okur, "Aynı davaya baş koyduğum yol arkadaşlarım demekten onur duyduğum partimizin cesur ve fedakar sevdalıları,  bugünü kadar partimize verdiğiniz katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Geçmiş dönem il başkanlarımız gibi bende partime, ülkeme hizmet etmek için Selçuklu'nun başkenti ve hoşgörünün başkenti olan Mevlana diyarı Konya'da, İYİ Parti il başkanı olmak için adaylığımı açıklıyorum.  Geçen hafta Millet İttifakının 11 Büyükşehir Belediye Başkanı Konya'mızdaydı. Sayın Konya Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Millet İttifakı Büyükşehir Belediye başkanlarımıza randevu vermemiştir. Sebebi ne olursa olsun. Ne olursan gel düsturuna uymayan Konya Valisi ve Büyükşehir belediye başkanı Hoşgörü Şehri Konya'mıza yakışmayan bir davranışta bulunmuşlardır. Birde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Dünya Belediyeler Başkanıdır. Hiç yakışmayan bir davranıştır.Bunun hesabı elbette sorulacaktır. Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, 'Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar." Biz bu kutlu yola dinlenmemek üzere  çıktık. Asla yorulmayacağız. Ben bu mücadeleye talibim. Bütün arkadaşlarımızla beraber, gece gündüz demeden çalışacağız. başaracağız ve iktidara geleceğiz. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in büyük bir önem verdiği Konya il teşkilatının varlığı, birliği, başarısı daim olsun. Cenabı Allah emeğini esirgemeyen her arkadaşımın mücadelesini iktidar ile taçlandırsın. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Başbakan ve partimizin de iktidarını bizlere nasip etsin. Genel Başkanımızda dediği gibi bizim yolumuz, hak yoludur.  Hakikat yoludur.Millet yoludur. Türkiye'nin kurtuluş yoludur. En önemlisi de Türkiye Cumhuriyetinin kurtuluş yoludur.  Aynı zamanda İyilerin yoludur. Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Yüce Allah bizleri milletimize karşı utandırmasın. Hepinize katıldığınız ve verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederken, saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Bakmadan Geçme