O diziye inceleme başlatıldı

FOX TV'de ekrana gelen ve izlenme rekoru kıran 'Kızıl Goncalar' dizisi bazı sahneleri nedeniyle sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmişti. RTÜK'ten Kızıl Goncalar dizisi ile ilgili açıklama geldi.

O diziye inceleme başlatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı FOX TV'de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi, 18 Aralık Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana gelmişti. Dizi, yayınlanan ilk bölümündeki bazı sahneleri nedeniyle tepki çekti. Tarikatları ve Ahileri hedef alan sahneleriyle tepki çeken dizinin ilk bölümünün ardından sosyal medya kullanıcıları dizinin yayından kaldırılması için RTÜK'ü göreve çağırdı. 

O diziye inceleme başlatıldı

RTÜK: ŞİKAYETLER İNCELENİYOR
RTÜK'ten konuyla ilgili açıklama geldi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, FOX TV'nin "Kızıl Goncalar" adlı dizisine ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "FOX TV'de yayına giren son diziye ilişkin çağrı merkezimiz aracılığı ile vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır. Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir." ifadeleri kullandı.

O diziye inceleme başlatıldı


 

Bakmadan Geçme