O ilçede tehlikeli yolculuk: Çocukların canını hiçe saydılar!

İstanbul'un o ilçesinde yapılan tehlikeli yolculuklar, vatandaşların kameralarına kaydedildi.

Kağıthane’de scooter ile yolculuk yapan bir kişi, çocuğunu da kucağında taşıyarak yürekleri ağızlara getirdi. Bisikletle yolculuk yapan başka bir kişi ise, iki çocuğunu bisikletin yanlarına oturtarak yolculuğuna devam etti. Yine Kağıthane’de iki çocuk, seyir halinde ilerleyen kamyonetin arkasında dakikalarca tehlikeli yolculuk yaptı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde birkaç kişinin hem kendi hayatını hem de çocuklarının hayatını tehlikeye atarak trafikte yaptığı yolculuklar vatandaşların tepkisini topladı. Yine aynı ilçede, Kağıthane’de scooter ile yolculuk yapmakta olan bir kişi, hiçbir güvenlik önlemi almadan trafik akışı olan yollarda çocuğunu kucağında taşıdı. Olayı gören vatandaşların yüreklerini ağzına getiren tehlikeli yolculuk, diğer vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bisiklete üç kişi bindiler

Kağıthane’nin Talatpaşa Mahallesi’nde bisikletle gitmekte olan bir kişi, çocuklarıyla beraber üç kişi yolculuk yaptı. Çocuklarını bisiklete ayakta duracak şekilde bindiren şahıs, pedal çevirmeye devam etti. Şaşkınlığa yol açan olay vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kamyonetin arkasında tehlikeli yolculuk

Kağıthane’nin Galata Deresi Caddesi üzerinde küçük olan çocuklar, seyir halinde ilerleyen kamyonetin arkasında kilometrelerce yol ilerledi. Araç sürücüsünün farkında olmadığı sırada kamyonetin arkasına tutunan çocuklar, dakikalarca tehlikeli yolculuğa devam etti. 

Bakmadan Geçme