O ilde meclis toplantısı yapıldı

Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 1. olağan meclis toplantısı o ilde gerçekleştirildi.

Adıyaman, Samsat Kaymakamı Süleyman Bakan idaresinde, Kaymakamlık Konferans Salonunda yapılan toplantıya Birlik Müdürü Fahrettin Çelik ve İlçe Özel İdare Müdürü Haşim Uçar’ın yanı sıra birlik meclis üyeleri de katılım sağladı.

İki yıl görev yapmak üzere iki divan katibinin seçimler gerçekleşti. Seçim sonucunda İl Genel bir yıl görev yapmak üzere dört encümen üyesinin seçimine geçildi. Gizli seçimin yapılmasının ardından Kuştepe Köyü Muhtarı Ahmet Kuştepe ve Ovacık Köyü Muhtarı Bahattin Ertan 17'şer oy alarak bir yıl görev yapmak üzere asil üye olarak seçildi.

Seçim sonrasında 2023 yılı kesin hesaplarının incelenmesine geçilirken, kesin hesap cetvelleri olan; bütçe giderleri kesin hesap cetveli, bütçe gelirleri kesin hesap cetveli, Aralık 2023 ayı sonunda genel mizan tablosu, bilanço ve muhasebe yetkilisine ait liste üzerinde gerekli inceleme ve görüşmeler yapılarak oylamaya sunuldu.  Oylama sonucunda 2023 yılı kesin hesabı oybirliği ile kabul edildi.

2024 Yılında yapılacak çalışmalar ve yol, su ve altyapı hizmetlerinin aralıksız devam edeceği belirtilirken muhtarların söz alarak ihtiyaç ve talepleri iletmesi ve Kaymakam Süleyman Bakan’ın teşekkür konuşması ile toplantı sona erdi.
 

Bakmadan Geçme