Kıyametin ne zaman kopacağı hakkında tarih verdi

Leonardo da Vinci'nin dünyaca ünlü 'Son Akşam Yemeği' adlı eserinin sırları üzerinde tartışmalar devam ediyor. Hz. İsa'nın havarileriyle birlikte yediği son yemek olarak bilinen bu tablo, dünyanın sonuna dair ipuçları saklayarak kıyameti tahmin etmiş.

Kıyametin ne zaman kopacağı hakkında tarih verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Dünya'nın sonu, kıyametin ne zaman ve nasıl kopacağı insanların her zaman merak ettiği konulardan birisi olmuştur. Leonardo da Vinci ise yaşadığı dönem içerisinde düşünceleri ya da çalışmalarıyla Dünya'nın sonuna dair açıkça görüş bildirmese de, bu bilim insanının malum eserinde bazı tahminler olacağına yönelik senaryolar üretiliyor.

Bir Vatikan araştırmacısı, Dünya'nın en çok kopyalanan dini tablosu olan Son Akşam Yemeği’nde, Dünya'nın sonunun önceden bildirildiğini iddia ediyor. İtalyan sanat uzmanı Sabrina Sforza Galitzia’nın ise, tablodaki gizli bir mesajı açığa çıkardığı iddia ediliyor.

Galitzia , Leonardo Da Vinci’nin kıyametin 21 Mart 4006'da başlayacağını tahmin ettiğini iddia etti ve başına bir iş gelmemesi için bu bilgiyi sakladığını öne sürdü.

Bakmadan Geçme