Off-Road ve Kamp Festivali bugün başlıyor. Aralarında Konyalı off-road tutkunları da olacak

Toroslar'da 3 gün sürecek olan Konya'nın da olduğu 'Off-Road ve Kamp Festivali' bugün başlıyor. Festivale 6 ilden off-road tutkunları katılıyor.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi 13-14-15 Ekim tarihlerinde Kayrakkeşli Mahallesi’nde otomobil sporu Off-Road ve Kamp Festivali gerçekleştirecek. Festival, Mersin ve çevre ilçelerinin yanı sıra Niğde, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya ve Adana illerinden de off-road tutkunlarını ağırlayacak.

Doğanın güzelliklerini keşfetmek, arazi araçlarının hızını hissetmek ve eğlenceli anlar yaşamak isteyen vatandaşlar, Kayrakkeşli Mahallesi’nde bulunan Mersin Garip Kamp alanında 3 gün boyunca hem kamp yapacak hem de yarışlara ve etkinliklere katılacak. 13 Ekim Cuma günü saat 08.00’de başlayacak olan kamp bünyesinde açık hava sineması, voleybol, trekking, yoga ve ateş başı sohbet etkinlikleri ile çocuk ve yetişkinler için de ödüllü etkinlikler gerçekleştirilecek. Kamp ve etkinlikler 15 Ekim Pazar günü sona erecek. Tam donanımlı arazi araçlarının yer alacağı Off-Road Yarışları ise 15 Ekim Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek. Yarışların ardından ise ödül töreni düzenlenecek.

Bakmadan Geçme