Öğrenci Evlerine Doğalgaz ve Burs Desteği: Müjdesi Geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum seçim vaatleri kapsamında üniversite öğrencilerine müjdeyi peşi sıra verdi.

Öğrenci Evlerine Doğalgaz ve Burs Desteği: Müjdesi Geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her öğrenciye yılda 10.000 lira burs vereceğini müjdeleyen Murat Kurum sözlerine doğalgaz desteği açıklamasını da ekledi. Kış aylarının gelmesi ile beraber artan doğalgaz masrafını azaltabilmeyi hedefleyen bu yaklaşım üniversite öğrencilerine ait evlerde aylık 25 metreküp doğalgazın ücretsiz olarak verilmesini sağlayacak.

Doğalgaz Tarifesi Ucuzlayacak!

31 Mart yerel seçimlerine adım adım Cumhur ittifakının İstanbul Adayı Murat Kurum vaatlerini sıralamayı sürdürüyor. Öğrencilerin evlerinde kullanabilecekleri ücretsiz doğalgaz tarifesinin yanı sıra su tarifesine destekte verilecek.

Toplu Taşımaya %40 İndirim Geliyor!

Her öğrenci yıllık bursa bağlanacak. Toplu taşımada %40'a yakın indirim sunulacak. Farklı bir memlekette öğrenim gören öğrencinin ailesinin yanına dönebilmesi için bilet parasının yarısı yılda iki kez olacak şekilde belediye tarafından üstlenecek.

Üstelik ilk kez evlenecek gençlere 50.000 liraya kadar beyaz eşya desteği verilecek. Murat Kurum'un canlı yayında paylaştığı tüm bu müjdeler 31 Mart yerel seçimlerini kazanması halinde yerine getirilecek vaatler arasında yer alıyor.

 

Bakmadan Geçme