Öğrenci servisi kaza yaptı: 15 yaralı

Şırnak'ta öğrencileri taşıyan servis aracı ile kamyonetin çarpışması sonucunda kaza meydana geldi. Kazada 14'ü öğrenci 15 kişi yaralandı.

Olay, bu sabah saat 07.10 sularında Şırnak’ın Cizre ilçesinde meydana geldi. Cizre ilçe girişindeki köprü üzerinden geçiş yapmak üzere olan öğrenci servisi ile Silop’i yolu güzergahından Cizre’ye doğru seyir halinde olan Halil Z. yönetimindeki 21 ADK 056 plakalı hafriyat kamyonu ile Sinan S. yönetimindeki 73 M 104 plakalı öğrenci servisi çarpıştı. Servisin içerisinde bulunan Ç.B., Z.A., G.Y., N.Y., O.Y., M.Y., E.Y., Y.Y., İ.B., İ.E., İ.A., C.Y., İ.E., İ.A. isimli öğrenciler ve servis şoförü Sinan S. yaralandı.

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve emniyet ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde öğrenci ve servis şoförüne yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı şahıslar Cizre Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Vali öğrencileri ziyaret etti

Meydana gelen trafik kazasından sonra Şırnak Valisi Cevdet Atay, Cizre Kaymakamı Nazlı Demir ile birlikte Cizre Devlet Hastanesi’ne giderek yaralanan öğrencilerin durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı. Vali Atay daha sonra müşahede altında bulunan öğrencilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Bakmadan Geçme