Öğrenci Servisleri Denetlenmeye Devam Ediyor

Akşehir'de çeşitli okullara öğrenci taşımacılığı yapan servis araçları ile minibüsler trafik ekipleri tarafından denetlenmeye devam ediyor.

Öğrenci Servisleri Denetlenmeye Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

06.10.2022 tarihinde saat 15.40-16.20 aralarında Selçuklu Şehit Yunus Ertürk Anadolu Lisesi önünde (Sanayi Cad.)İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri ve Akşehir Belediyesi Zabıta ekibiyle birlikte hem taşımalı hem de özel öğrenci servisleri denetlendi.

Denetlemede servis araçlarının genel kontrolü ve öğrencilerin uygun taşınıp taşınmadığı kontrol edildi.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı başlamasıyla birlikte, öğrencilerin okullara daha sağlıklı bir erişim için kontrollerini sıklaştıran Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,  denetimlerini sıkı gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan denetleme komisyonları ile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri, saat 07:00’dan itibaren ilçenin giriş noktaları başta olmak üzere şehrin birçok noktasında okul servisi denetimlerini gerçekleştirdi.

Oluşturulan uygulama noktalarında ekipler, durdurdukları okul servislerini inceledi.

Araçların arkasında “dur” levhasından, içerisinde doluluk oranına kadar tüm incelemeleri yapan denetim ekipleri, okul servislerine adeta göz açtırmadı.

Uygulama noktalarında durdurulan servisleri inceleyen polis ve jandarma, sürücülerin evraklarını da kontrol etti. Ekipler, evrakları eksik olan bazı sürücülere cezai işlem uygularken, eksiği olmayanlara ise teşekkür etti.

Denetimlerin devam edeceği öğrenildi

Bakmadan Geçme