• Haberler
  • Öğrenciler Harcadıkça Cepleri Şenlenecek! Kart Başvurusuna 400 TL Hediye Dönemi Başladı!

Öğrenciler Harcadıkça Cepleri Şenlenecek! Kart Başvurusuna 400 TL Hediye Dönemi Başladı!

Akbank Axess kart sahibi her öğrenci harcadıkça kazanmaya başlıyor.

Axess'in öğrenci kartı başvurusunda 400 TL kazandıran kampanyası devam ediyor. 31 Aralık tarihine kadar Akbank Axess öğrenci kredi kartı başvurusunda bulunanlar kampanya katılım sağlayabilir.

Ailesinden uzakta il dışında yaşayan öğrencilerin masrafları günden güne katlanarak artıyor. Eğitim dönemini sağlıklı şekilde tamamlamak isteyen öğrenciler Akbank kredi kartı başvurusunda bulunduğunda her harcamasına ek chip para kazanıyor. 18 yaş ve üzeri her öğrenci için geçerli olan kampanya taksitli ürün harcamalarında da aktif hale geliyor.

400 TL Chip Para Nasıl Kazanılır?

Akbank'ın harcadıkça kazandıran kampanyası her 250 TL ve üzeri harcamaya 100 TL toplamda 400 TL chip para kazandırıyor. Kampanyaya katılmak isteyenler Akbank mobil uygulama internet sitesi veya ATM'leri üzerinden işlemlerini tamamlayabilir.

400 TL Chip Para Kazan Kampanyasına Kimler Başvurabilir?

Kampanyadan yalnızca 18-26 yaş aralığındaki öğrenciler faydalanabilir. İptal ya da iade işlemlerinde karta yüklenen chip paralar hesaptan geri alınır. Yalnızca yurtiçi işlemler için kullanılabilen kampanya öğrenci olduğunu belgeleyebilen Akbanklılar için aktif hale gelir.

 

Bakmadan Geçme