Öğrencilere ulaşım desteği geliyor

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, sosyal yardımlardan faydalanan ailelerin ilk, orta, ve yüksek öğrenim öğrencilerinin ulaşım ücretlerinin karşılanması için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının 300 milyon liralık ayırdığı bütçe ile destek programı başlatılacağını belirtti.

Öğrencilere ulaşım desteği geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılacak olan program ile şehir dışında okuyan 400 bin öğrenciye ulaşım desteği verileceğini aktardı. 

Başkan Gürkan, destek program çerçevesinde öğrenim gördükleri illere ulaşımları için öğrencilere 2023 yılı için 750 TL olmak üzere 2 gidiş, 2 dönüş toplamda 4 yolculuk biletinin ücretinin bakanlık tarafından karşılanacağını söyledi.

Gürkan, destek programından faydalanmak isteyen öğrenci ve ailelerin başvurularını ikamet ettikleri adreslerdeki ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı temsilciliklerine yapabileceklerini belirtti.

Öğrencilere ulaşım desteği geliyor
“Ailelerimizin geleceğe güvenle bakabilmelerine katkı sağlanıyor”
AK Parti hükümetleri dönemlerinde hayatın her alanında hayata geçirilen reformist düzenlemelerle her kesimden insanının yanında olduğunu vurgulayan Davut Gürkan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hayata geçirilen politikalarla her kesimden insanımızın fertlerimiz ve ailelerimizin geleceğe güvenle bakabilmelerine katkı sağlanıyor. Her alanda güçlü Türkiye hedefimizin en önemli ayaklarından olan sosyal devlet anlayışımızla refahın her kesimden vatandaşımız için çalışılıyor. Hayata geçirilen proje ile ailelerimize destek veren Bakanımız Derya Yanık olmak üzere tüm ilgili kurum ve kuruluşların yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme