• Haberler
  • Türkiye
  • Öğretmenlere Müjdeli Haber: Alan Değişikliği Başvuruları Başlıyor!

Öğretmenlere Müjdeli Haber: Alan Değişikliği Başvuruları Başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin uzun süredir talep ettiği alan değişikliği konusunda önemli bir duyuru yaptı. Sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, alan değişikliği yapmak isteyen öğretmenlere müjde veren Bakan Tekin, başvuruların 18-22 Aralık tarihleri arasında alınacağını belirtti.

Öğretmenlere Müjdeli Haber: Alan Değişikliği Başvuruları Başlıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin uzun süredir talep ettiği alan değişikliği başvurularını 18-22 Aralık tarihleri arasında kabul edecek.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin ihtiyaçlarına ve taleplerine duyarlı bir şekilde hareket ettiklerini vurgulayarak, alan değişikliği konusunun öğretmenler odası buluşmalarında sıkça dile getirilen bir talep olduğunu ifade etti.

İstişare kültürüyle şekillenen yönetim anlayışıyla öğretmenlerin daha mutlu bir şekilde görevlerine devam etmelerini sağlamak amacıyla alınan bu kararın hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Bakan Tekin, Milli Eğitim Bakanlığı olarak alan değişikliği başvurularını 18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden kabul edeceklerini, atama işlemlerinin ise 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Öğretmenlerin, bu süreçte başvurularını gerçekleştirmeleri ve alan değişikliği imkanından faydalanmaları beklenirken, yapılan düzenlemenin eğitim sistemi içinde olumlu bir etki yaratması amaçlanıyor.

Bakmadan Geçme