Oğuz Kaan İlkokulu minik öğrencileri 23 Nisan'ı coşkuyla kutladı
Selçuklu Oğuz Kaan İlkokulu Öğretmenleri ve minik öğrencileri 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladılar.
23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış yıldönümü ülke genelinde, Konya’da Selçuklu İlçesinde ve Oğuz Kaan İlkokulunda organize edilen çeşitli etkinliklerle ve Okul Müdürü Arif Konakçı, Müdür yardımcıları ile öğretmenleri, Hüsamettin Çelebi Mahallesi Muhtarı Yılmaz İncekara ve öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan 23 Nisan çocuk bayramı etkinliğinde konuşan Okul Müdürü Arif Konakçı, “Türkiye Cumhuriyetinin İlk ulusal bayramı olma özelliğini taşıyan bu bayramın 105. yılını kutlamanın hep birlikte sevincini ve gururunu yaşıyoruz." dedi.
Protokol konuşması sonrası okul öğretmenleri ile minik öğrencilerin bir birinden güzel hazırladıkları gösteriler sahnelenirken, katılımcı veliler tarafından alkış topladı.
Etkinliğin sonunda okul idaresi ile Hüsamettin Çelebi Mahallesi Muhtarlığının işbirliğiyle Orman İl Müdürlüğünde temin edilen ağaçlar, okul bahçesinde, Okul Müdürü Arif Konakçı, Muhtar Yılmaz İncekara, öğretmenler, veliler ve minik öğrencilerin katılımıyla okul bahçesinde toprakla buluşturuldu.