Öldürüp ölü numarası yaptı

Adıyaman'da, tartıştığı genci 13 yerinden bıçaklayarak öldüren cinayet zanlısı daha sonra öldürdüğü gencin yanına yatarak ölü numarası yaptı. Sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılan cinayet zanlısının yaralı bile olmadığı ortaya çıktı

Diyarbakır’da meydana gelen olayda 40 yaşındaki yabancı uyruklu İsmail Mustafa Akkı, yine kendisi gibi yabancı uyruklu olan 16 yaşındaki Abdullah El Hamud'u  ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Daha sonra Akkı Hamuduyu yere yatırıp çıktıktan sonra defalarca bıçaklayarak vahşice öldürdü.  13 yerinden bıçaklanan Abdullah El Hamud, ağır yaralandı. Çocuğu ağır yaralayan İsmail Mustafa Akkı ise yaraladığı gencin yanına uzanarak ölü numarası yaptı.

Öldürüp ölü numarası yaptı

ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Yaralı çocuk, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Abdullah El Hamud, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öldürüp ölü numarası yaptı

KATİL ZANLISI ÖLÜ NUMARASI YAPTI

Olay yerinde ölü numarası yapılan ve sağlık ekiplerince kent merkezinde bir hastaneye kaldırılan zanlının ise herhangi bir yaralanması olmadığı ve gözaltına alındığı belirtildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Öldürüp ölü numarası yaptı

Bakmadan Geçme