Oleksandr Usyk'den Tyson Fury'ye gönderme

Oleksandr Usyk, Twitter hesabından Tyson Fury'ye gönderme yaparak Hiç para ödülü olmadan dahi Fury'le boks yapmaya hazır olduğunu açıkladı.

Oleksandr Usyk'den  Tyson Fury'ye gönderme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

WBA,WBO ve IBF ağır siklet dünya şampiyonu Oleksandr Usyk, Twitter hesabından yapmış olduğu açıklamada WBC dünya ağır siklet boks şampiyonu, Tyson Fury’ye meydan okumaya devam etti.

Twitter hesabından yapmış olduğu açıklamada Oleksandr Usyk, “Fury sen bokstaki büyüklükten bahsediyorsun. Aynı zamanda da ‘bana çok para verin’ diyorsun. Boksta büyüklük para ile olmaz. Büyüklük muzaffer yoldan gelir.” dedi.Oleksandr Usyk'den  Tyson Fury'ye gönderme

Öte yandan karşılaşmanın maddi açıdan daha kazançlı olması için çalışmalar yapan Fury’nin menejeri Bob Arum,  Fury vs Usyk karşılaşmasının Suudi Arabistan’da  olması için çaba harcıyor. Fury ile kemer birleştirme maçına çıkmak isteyen Usyk.” Seninle dövüşme fırsatım olmamasına rağmen, benim senden kaçındığımı söylüyorsun. Hatta ben sana geldim. Hiç para ödülü olmadan dahi seninle boks yapmaya hazır olduğumu söyledim.” İfadelerini kullandı.Olası Fury vs Usyk karşılaşmasının  Suudi Arabistan’da gerçekleşmesi bekleniliyor.
 

 

Bakmadan Geçme