• Haberler
  • Spor
  • Omerovic, Beşiktaş maçı öncesi konuştu: 'Kolay bir maç olmayacak, inanmak lazım'

Omerovic, Beşiktaş maçı öncesi konuştu: 'Kolay bir maç olmayacak, inanmak lazım'

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Omeroviç, galibiyet için inanmanın gerekliliğine değindi. 

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Omeroviç, galibiyet için inanmanın gerekliliğine değindi. 

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 26’ıncı hafta maçında deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak. Konyaspor zorlu maçın hazırlıklarını devam ettiriyor. Yeşil- beyazlı takım dünkü antrenmanı basına açık şekilde yaptı.

Kayacık Tesisleri'nde yapılan ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda, pas çalışması yapan futbolcular daha sonra taktik çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmanda Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, açıklamalarda bulundu. Omerovic, “Beşiktaş zor bir rakip. Kendi sahasında kuvvetli bir takım. Kolay bir maç olmayacak ama ilk önce inanmak lazım. Bu inancı da sahada en iyi şekilde göstermek zorundayız" dedi.

“KOLAY BİR MAÇ OLMAYACAK AMA İLK ÖNCE İNANMAK LAZIM”

Seyirci desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Fahrudin Omerovic, "Son oynadığımız maçta takımımı tekrardan tebrik etmek isterim. Maç kolay değildi, çok baskı vardı.

Aynı zamanda da bizi o maçta destekleyen seyircimizi her zaman bekliyoruz. Bu zor zamanları hep birlikte başarırız. Beşiktaş zor bir rakip. Kendi sahasında kuvvetli bir takım.

Kolay bir maç olmayacak ama ben inanıyorum ki bütün bu hazırlıkları iyi bir sonuca odaklamamız gerekiyor. İnanıyorum ki iyi gidişatı bu maçta da devam ettiririz.

Kolay bir maç olmayacak ama ilk önce inanmak lazım. Bu inancı da sahada en iyi şekilde göstermek zorundayız" diye konuştu.

Bakmadan Geçme